top of page

VYÖHYKETERAPIA

Zoneila tarjoaa modernia vyöhyketerapiaa

Zoneila hoitaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti. Hellävarainen hoitomuoto sopii kaikenikäisille sekä akuuttien että kroonisten tilojen hoitoon. Kehoa, käsiä, jalkoja, päätä ja korvia käsitellään tarpeen mukaan pehmeällä vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella painannalla. Asiakkaat saavat apua monenlaisiin vaivoihin, kuten stressiin, unettomuuteen, kiputiloihin ja aineenvaihdunnan häiriöihin.
 

 

 

 

 

 

"Olen MVT-terapeutti ja Keho- ja Tunnevyöhyketerapeutit ry:n jäsen. Aloitin opiskeluni Kairon Instituutissa vuonna 2007 työni ohella ja jatkan psykologisen vyöhyketerapian opiskelua.

Modernissa vyöhyketerapiassa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Kivut, jännitykset, tunne- ja ihmissuhdeongelmat jättävät jälkensä kehoomme, joka on tunteiden ja koko elämänkaaren, myös sikiökehitysvaiheen, heijastuma. Vyöhyketerapiassa keho herätetään toimimaan kokonaisuutena. Tehtäväni on avata ja hoitaa kehoasi antamiesi taustatietojen mukaan."

– Eila Pulkkinen, Zoneila 

Vyöhyketerapian historia lyhyesti

Vyöhyketerapiasta on löydetty historiaa Etelä-Amerikasta, Egyptistä ja Kiinasta. Tuhansia vuosia vanhaa hoitomuotoa on kehitetty useaan eri suuntaan ja Suomessa hoitoa on ollut tarjolla noin kolmekymmentä vuotta. Zoneilan opit tulevat Kairon Instituutista, joka edustaa keho- ja tunneterapeuttista osaamista vuodesta 1987.

IKIVANHA HOITOMUOTO

bottom of page